Nadstandardna nastanitev pri bolnišničnem zdravljenju na Ortopedski kliniki UKCL

Novo na Ortopedski kliniki!

Šlajmerjeva suita

Nadstandardna nastanitev pri bolnišničnem zdravljenju na Ortopedski kliniki UKCL

-Individualna nastanitev v sodobno opremljeni bolniški sobi.

-Vstop v sobo je možen preko sodobnega elektronskega sistema, ki je dostopen medicinskemu osebju in tistim obiskovalcem, katerih obisk je napovedan in v naprej dogovorjen s pacientom.

-Oprema sobe je prilagojena potrebam ortopedskega pacienta.

-Lastne sanitarije in kopalnica, prilagojena osebam z omejeno možnostjo gibanja in invalidom na vozičku.

-Soba ima pogled na park, je svetla, klimatizirana in nudi sodobno udobje ter mir (električna nastavitev zunanjih žaluzij, notranja senčila, daljinsko upravljanje sodobne razsvetljave, individualna nastanitev razsvetljave).

- TV, internet, mini bar, sef

-Interni telefon je dostopen pacientu tudi na bolniški postelji preko modernega konzolnega monitorja.

-En del sobe je opremljen za druženje z obiskovalci, drugi del počitku in branju, kjer je nameščen udoben počivalnik z možnostjo nastavitve položaja.

- V sobi je poseben prostor za jedilni kotiček.

3D virtualen prikaz Šlajmerjeve suite: fotograf Janez Marolt 

...............................................................................................................................................................

Cena nadstandardne namestitve je 65€/ dan (z DDV)

V primeru da ste zainteresirani za nadstandardno namestitev kontaktirajte zdravstveno osebje da vam priskrbi obrazec ter terminsko uredi sprejem na Ortopedsko kliniko.

Dodatne možnosti:

Z osebjem restavracije Štorklja, ki se nahaja v neposredni bližini, je možen dogovor za naročilo hrane po želji (dodatno plačilo preko bančne kartice).

Zavarovanci, ki imajo v svoji zavarovalni polici urejeno doplačilo za nadstandardne storitve, lahko preverijo pri svoji zavarovalnici in po prejetem računu uveljavljajo strošek nadstandardne nastanitve.